Basketbola klubs "Liepāja/Triobet" uz nākamo sezonu ir panākusi vienošanos ar trijiem jauniem basketbolistiem – komandā paliek Roberts Krastiņš, no BK "Jēkabpils" uz Liepāju pārnāk Mikus Sokolovs, bet no Kazahstānas komandas "Caspiy" Liepājas komandas rindas papildinās 26 gadus vecais amerikāņu uzbrucējs Kris Ričards, vēsta komandas mājaslapa internetā.

Kā informēja kluba direktors Arturs Košeļevs, tad komanda vēl uz vienu sezonu pagarina līgumu ar vietējo basketbolistu Robertu Krastiņu, bet no šī gada sīvākajiem konkurentiem BK "Jēkabpils" tika piesaistīts Mikus Sokolovs, kurš bija viens no lielākajiem liepājnieku "kapračiem" izšķirošajās spēlēs par šī gada bronzas godalgām.

Tāpat komanda uz gaidāmo sezonu ir panākusi vienošanos ar 26 gadus veco amerikāņu saspēles vadītāju Krisu Ričardu, kurš savas karjeras laikā ir paspējis uzspēlēt vairākās Amerikas kontinenta komandās, turklāt aizvadītajā sezonā bija rezultatīvākais spēlētājs Kazahstānas vienības "Caspiy" sastāvā, vidēji BBL spēlēs izceļoties ar 12,7 gūtajiem punktiem. 196 cm garais un 85 kg smagais basketbolists 2011. gadā pieteicās arī NBA draftam, taču draftēts netika un kluba direktors ir cerības pilns, ka basketbolists parādīs uz sevi liktās cerības, spēlējot "Liepāja/Triobet" sastāvā.

Nākamajā sezonā Liepājas komandā spēlēs arī Jānis Antrops, Arnolds Helmanis, Ingars Aizpurs, ar kuriem vienošanās panākta jau iepriekš. Klubu turpinās trenēt Uvis Helmanis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!