Foto: F64
Latvijas basketbola kluba "VEF Rīgas" mačs VTB Vienotās līgas turnīrā pret Lietuvas komandu Klaipēdas "Neptunas" notiks 12.janvārī, nevis 13.janvārī, kā tas bija paredzēts iepriekš, vēstas Rīgas vienība.

Spēle 12.janvārī sāksies plkst.17:00 un norisināsies "Arēnā Rīga". Mačs tiešraide būs skatāms LTV7.

Atgādinām, ka "VEF Rīga" aizvadītā gada izskaņā garantēja sev vietu ULEB Eiropas kausa izcīņas "Last 16" fāze, kas notiks no 8.janvāra līdz 20.februārim. Ņemot vērā, ka Eiropas kausa kalendārs tika publiskots tikai pašā gada beigās, nedodot iespēju laicīgi to savietot ar jau zināmajām spēlēm, klubs ir vienojies ar "Neptunas" un VTB Vienotās līgas administrāciju par iepriekš minētajām izmaiņām.

"Mēs šajās Eiropas kausa TOP 16 spēlēs nebūsim favorīti, taču katra papildus diena, ko varam veltīt, lai sagatavotos, palielina mūsu izredzes un mums tas ir jāizmanto. Mūsu mērķi starptautiskajos turnīros ir augsti un ir atbildīgi jāstrādā, lai tos īstenotu un saviem skatītājiem rādītu maksimāli labu spēli un cīnītos par uzvarām", izmaiņas spēļu kalendārā komentē "VEF Rīga" galvenais treneris Ramunas Butuatas.

"VEF Rīga" atvainojas visiem līdzjutējiem par sagādātajām neērtībām. Uz 13.janvāra spēli iegādātās biļetes būs derīgas arī uz 12.janvāra maču.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!