Foto: F64

"Olybet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) klubs "Ventspils" pagarinājis līgumu uz divām sezonām ar uzbrucēju Māri Gulbi, vēsta komandas mājaslapa internetā.

Gulbis ventspilnieku rindās līdz šim ar pārtraukumiem aizvadījis 5 sezonas. Pirmo reizi BK "Ventspils" Gulbis pievienojās 2010./2011. gada sezonā. Pēc tam savu karjeru izvēlējās turpināt Portugāles komandā "Vitoria SC", bet vēl pēc sezonas atgriezās Latvijā "Barons kvartāls" rindās. 2013./2014. gada sezonā atgriezās Ventspilī un spēlēja Roberta Štelmahera vadītā komandā, ar kuru kopā izcīnīja Latvijas čempiona titulu.

Gulbis BK "Ventspils" sastāvā šo sezonu laikā aizvadījis 254 spēles, guvis 2130 punktus, kā arī izcīnījis 918 atlēkušās bumbas.

BK "Ventspils" komandu nākamajā sezonā vadīs Roberts Štelmahers, bet viņam asistēs Gints Fogels un Akselis Vairogs. Komandas sastāvu veidos Ronalds Zaķis, Rihards Lomažs, Ingus Jakovičs, Māris Ziediņš, Aigars Šķēle, Māris Gulbis un jaunpienācēji Bleiks Hamiltons, Maiks Brusevics, Artūrs Bērziņš un Juliuss Juciks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!