"Pretinieces visu spēli diktēja noteikumus, bet mums dažas spēlētājas neparādīja savu labāko sniegumu," pēc FIBA Eirolīgas turnīra spēles, kurā "TTT Rīga" ar 53:92 izbraukumā piekāpās latvieša Gundara Vētras trenētajai pagājušās sezonas Krievijas čempionvienībai Jekaterinburgas UGMK, teica Latvijas kluba galvenais treneris Aigars Nerips.

Rezultatīvākā Latvijas kluba rindās ar 13 gūtajiem punktiem bija Sindija Lima, bet cita leģionāre Līza Vilisa izcēlās ar 11 punktiem.

"UGMK ir augstas klases komanda, kas šodien meta ar ļoti augstu precizitāti, kas arī izšķīra mača likteni," pēc spēles atzina Nerips. "Viņas spēlēja ātru basketbolu un veica efektīvas spēlētāju maiņas. Visas spēles laikā UGMK nebija neviena krituma."

"Vēlos pateikties savām spēlētājām par labi paveikto darbu, kas mums ļāva iekļūt astotdaļfinālā," pēc mača izteicās Vētra. "Mēs spēlējām pietiekami spēcīgā grupā, tomēr soli pa solim komandas sniegums uzlabojās, un šodien spēlētājām bija augsta motivācija un perfekta savstarpējā sapratne."

"Pēc smagās spēles Krievijas čempionātā pret Kurskas "Dinamo" mums bija nepieciešama laba spēle, kas arī izdevās," piebilda Vētra.

Kā ziņots, pirmajā aplī "TTT Rīga" cienīgi zaudēja UGMK basketbolistēm ar rezultātu 53:74.

A grupas kopvērtējumā UGMK desmit spēlēs tika pie deviņām uzvarām, bet Latvijas kluba kontā ir divas uzvaras, un tas grupu turnīru noslēgs piektajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!