Foto: F64
Rezultatīvu sniegumu FIBA Eiropas kausa turnīra otrajā spēlē trešdien demonstrēja Latvijas sieviešu izlases basketboliste Sabīne Niedola, palīdzot viņas pārstāvētajai Francijas vienībai Nantes "Reze" H apakšgrupas cīņā savā laukumā ar 83:41 (16:9, 16:9, 30:10, 21:13) sagraut Portugāles vienību "A.D.Vagos".

Šajā spēlē Niedola laukumā pavadīja 25 minūtes, kuru laikā guva 16 punktus, realizējot septiņus no 11 divpunktu metieniem un divus no trim soda metieniem, bet garām grozam raidīja vienīgo izmesto tālmetienu. Vēl Niedola izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, izpildīja vienu rezultatīvu piespēli un bloķēja vienu metienu.

Niedola bija rezultatīvākā spēlētāja aizvadītajā mačā.

Vēl vienā H apakšgrupas otrās kārtas spēlē uzvaru izcīnīja arī latvietes Ievas Kubliņas pārstāvētā Ungārijas vienība Ģēras "Seat Lami-Ved", kas izbraukumā ar 79:77 (25:11, 19:23, 17:24, 18:19) pieveica Vācijas komandu "Saarlouis Royals".

Šajā mačā Kubliņa spēlēja 24 minūtes, kuru laikā pamanījās gūt desmit punktus, realizējot divus no četriem divpunktu metieniem un divus no trijiem tālmetieniem. Vēl latviete izcīnīja septiņas bumbas zem groziem, bloķēja trīs metienus un pieļāva piecas kļūdas.

H grupas kopvērtējumā pēc divām kārtām "Seat Lami-Ved" komandai ir divas uzvaras, "Reze" un "Saarlouis Royals" izcīnījušas pa vienam panākumam, bet "A.D.Vagos" basketbolistes zaudējušas abos mačos.

Kā ziņots, vēl FIBA Eirolīgas kausa turnīrā K grupā spēlē Latvijas sieviešu izlases basketbolistes Lienes Jansones pārstāvētā Itālijas komanda Venēcijas "Umana" un vēl vienas latvietes Aijas Putniņas pārstāvētais Francijas klubs "Arras".

Ceturtdien "Umana" un "Arras" tiksies savā starpā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!