Foto: DELFI
Savas pretinieces FIBA Eiropas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā ceturtdien uzzināja latviešu basketbolistu Sabīnes Niedolas un Aijas Putniņas pārstāvētās komandas.

Niedolas pārstāvētā Francijas komanda Nantes "Reze" ceturtdaļfinālā tiksies ar Krievijas vienību Vologdas "Čevakata", kamēr Putniņas pārstāvētā Francijas komanda "Arras" mērosies spēkiem ar citu Krievijas pārstāvi - Novosibirskas "Dinamo-GUVD".

Kā ziņots, "Reze" turnīra astotdaļfinālā divu spēļu summā ar 144:126 uzvarēja Ungārijas vienību Ģēras "Seat Lami-Ved", ko pārstāv Ieva Kubliņa, bet "Arras" ar 134:122 pārspēja citu Francijas vienību Lilles "Metropole".
Tikmēr "Čevakata" komanda astotdaļfinālā divu spēļu summā ar 140:123 pārspēja Itālijas komandu Venēcijas "Reyer", bet "Dinamo-GUVD" ar 139:130 pārspēja Minskas "Horizont" komandu no Baltkrievijas.

Abas komandas Krievijas čempionāta kopvērtējuma tabulā pašlaik ierindojas tabulas vidusdaļā. "Čevakata" ar sešām uzvarām 12 spēlēs ieņem piekto vietu, bet "Dinamo-GUVD" ar pieciem panākumiem 12 mačos atrodas par pozīciju zemāk.

Atlikušajos ceturtdaļfināla pāros Spānijas vienība Saragosas "Mann Filter" tiksies ar Grieķijas vienību "Sony Athinaikos", bet Izraēlas vienība "Elitzur Ramla" mērosies spēkiem ar "Gran Canaria" basketbolistēm no Spānijas.

Ceturtdaļfināla cīņas notiks 3. un 10.februārī. Turnīra pusfinālā iekļūs uzvarētāja divu spēļu summā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!