Foto: DELFI
ULEB Eirolīgas turnīra basketbolā šīs sezonas pirmajā simboliskajā izlasē iekļauti piecu komandu basketbolisti, vēsta līga.

Pirmajā izlasē iekļuvuši Dimitris Diamantidis (Atēnu Panathinaikos"), Vasilis Spanulis (Pireju "Olympiacos"), Rūdijs Fernandess (Madrides "Real"), Ante Tomičs (Barselonas "Regal") un Nenads Krstičs (Maskavas CSKA).

Diamantidis, Spanulis un Krstičs simboliskajā izlasē iekļuva arī pagājušajā gadā, turklāt Diamantidis to paveicis jau ceturto reizi. Savukārt Tomičs un Fernandess šādu atzinību izpelnījušies pirmoreiz karjerā.

Tikmēr ULEB Eirolīgas otrajā simboliskajā izlasē iekļauti kādreizējie līgas vērtīgākie spēlētāji Milošs Teodosičs (CSKA) un Huans Karloss Navarro ("Regal"), kā arī vēl viens CSKA basketbolists Viktors Hrjapa, Nikola Mirotičs no "Real" un Izraēlas vienību Telavivas "Maccabi Electra" pārstāvošais Šons Džeimss.

Navarro kādā no simboliskajām izlasēm iekļuvis jau septīto reizi, kas ir jauns turnīra rekords.

Šīs sezonas līgas vērtīgāko spēlētāju organizatori paziņos ceturtdien.
Šajā nedēļas nogalē Londonā risināsies ULEB Eirolīgas finālčetrinieka turnīrs, kur piektdien pusfināla spēlēs gaidāms Spānijas klubu "Regal" un "Real" duelis, bet CSKA basketbolisti spēkosies ar pašreizējiem čempioniem "Olympiacos", tādējādi atkārtojot pagājušās sezonas finālspēli.

Savukārt finālcīņa risināsies svētdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!