Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Joprojām spēlējot bez sava līdera Krista Porziņģa, Ņujorkas "Knicks" trešdien piedzīvoja kārtējo zaudējumu Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, ar 101:118 (28:37, 35:30, 17:26, 21:25) piekāpjoties Filadelfijas "76ers".

Pēc pirmā puslaika "Knicks" gan zaudēja tikai ar četru punktu starpību, taču neveiksmīgi aizvadīta trešā ceturtdaļa, kurā ņujorkieši guva par deviņiem punktiem mazāk nekā pretinieki, neļāva pavērst spēles gaitu sev labvēlīgā virzienā.

Rezultatīvākie "Knicks" rindās bija Maikls Bīslijs un Emanuels Mudiejs, kuri guva pa 22 punktiem katrs, bet kārtējo "double-double" sasniedza Eness Kanters, kuram 17 punkti un 14 atlēkušās bumbas.

Filadelfijas "76ers" savukārt tā bija astotā uzvara pēc kārtas, kas ir garākā panākumu sērija kopš 2003. gada. Rezultatīvākais šai spēlē Dario Saričs, kurš guva 26 punktus un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas.

Pēc Porziņģa savainojuma "Knicks" spēlē vāji un zaudējuši izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs. Šobrīd Ņujorkas vienība ar 27 uzvarām un 49 zaudējumiem ir 11. vietā Austrumu konferencē. Pēdējās 11 spēlēs Ņujorkas komanda spējusi izcīnīt tikai trīs uzvaras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!