Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" spēlētāji, kuru starpā ir arī latvietis Kristaps Porziņģis, vairs netic galvenā trenera Džefa Hornačeka izveidotajam spēles plānam, raksta portāls "nydailynews.com", atsaucoties avotu komandas iekšienē.

"Knicks" komanda sezonas pirmajā daļā pārliecinoši bija izslēgšanas spēļu zonā, 24 spēlēs izcīnot 14 uzvaras, tomēr sezonas otrajā pusē komandas sniegums kļuva daudz nestabilāks. Tagad Ņujorkas komandas ar 27 uzvarām 68 mačos atrodas Austrumu konferences kopvērtējuma 12.vietā.

Kā raksta medijs, tad "Knicks" spēlētāji zaudējuši uzticību trenerim, jo komandā valda apjukums par Hornačeka piekopto spēles plānu. Aizvadītajās dienās savu neapmierinātību par situāciju pauduši gan Karmelo Entonijs, gan Porziņģis.

Porziņģis pēc svētdien piedzīvotā zaudējuma teica, ka komandas spēles plāns ir nestabils un mulsinošs. Savukārt Entoniju neapmierināja jaunā "Knicks" trīsstūra uzbrukuma sistēma. Abu līderu sašutumam pievienojušies arī citi spēlētāji.

"Zaudēt vienmēr ir smagi. Kad sākas zaudējumi, notiek vainīgo meklēšana. Ja mēs uzvarētu, viss būtu kārtībā un spēlētāji publiski neatklātu lietas, kas viņus neapmierina. Pēc zaudējumiem viņi nolemj, ka kaut kas ir jāpasaka. Tā nu tas ir," šo situāciju raksturoja Hornačeks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!