Foto: AFP/Scanpix

Neilgi pēc tam, kad izskanēja informācija par Latvijas basketbolista Kristapa Valtera pārcelšanos uz Grieķiju, uz spēcīgo "Panathinaikos" klubu, vietējie mediji ziņo, ka vienošanās neesot panākta.

Tā portāls "sport24.gr" raksta, ka Atēnu klubs nolēmis atteikties no latviešu basketbolista un tā vietā piesaistīs citu saspēles vadītāju, kura vārds netiek atklāts.

Kā ziņojām, Kristapam Valteram bija paredzēts šo sezonu aizvadīt LBL klubā "Barons kvartāls", taču trešdien viņš paziņoja par pārcelšanos uz Grieķiju.

"Panathinaikos" Valteru izvēlējās par aizvietotāju Demarkusam Nelsonam, kura savainojums izrādījies nopietnāks nekā sākotnēji paredzēts. Atēnu komandai bija divi varianti Nelsona aizvietotāja lomai, bet beigu beigās izvēle krita uz Valteru. Klubs paredzējis, ka Valters komandā būs līdz Nelsons atgriezīsies sastāvā, tomēr netiek izslēgta iespēja, ka latvietis Atēnu klubā paliks līdz sezonas beigām, ja tas būs nepieciešams.

Iepriekš intervijā Latvijas Radio kanālam "Pieci.lv" Valters stāstīja, ka līdz decembrim plāno uzturēties Latvijā. Tomēr vēlāk pats basketbolists sociālajos tīklos atvainojās basketbola līdzjutējiem, kuri gaidīja, ka viņš atkal spēlēs Latvijā. Kristaps Valters apstiprināja, ka turpmāk pārstāvēs "Panathinaikos", taču vēlāk "tvīts" par došanos uz Grieķiju tika izdzēsts.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!