Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
"VEF Rīga" basketbola klubs parakstījis sponsorēšanas līgumu ar vienu no lielākajām Ziemeļvalstu bankām, "Nordea", informē kluba vadība.

"Laikā, kad citas komandas ir spiestas atteikties no spēlētājiem un treneriem, "VEF" bauda atbalstītāju uzticību," saka "VEF Rīga" basketbola kluba padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups. "Mums šī atzinībai ir ļoti nozīmīga, jo atkārtoti apliecina "VEF" nozīmi Latvijas basketbolā – tagadnē, pagātnē un nākotnē, un komandai ļauj koncentrēties galvenokārt uz sportiska rakstura jautājumu risināšanu."

"Sponsorēšanas līguma parakstīšana ar basketbola klubu "VEF Rīga" ir mērķtiecīga bankas investīcija mūsu atpazīstamības un reputācijas veidošanā," norāda "Nordea bankas Latvijas filiāles vadītājs Valdis Siksnis. "Šis klubs ir pierādījis sevi ne tikai ar augstiem sportiskiem rezultātiem. Arī kluba vadība ir profesionālas komandas rokās, kas ir īpaši svarīgi sponsoram, izvērtējot savas mārketinga investīcijas un to atdevi."

"VEF Rīga" 2010./2011.gada sezonā ir vienīgais Latvijas klubs, kas piedalās otrajā prestižākajā Eiropas turnīrā – Eiropas kausā (bijušais ULEB kauss) un labāko Austrumeiropas klubu sacensībās – VTB Vienotajā līgā, kā arī vienīgais galvaspilsētas pārstāvis Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites grupā.

Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1.divīzijā klubu pārstāv "VEF Juniors" komanda, bet 2.divīizjā – "VEF Kadeti", savukārt skolēniem jau otro gadu notiek "VEF Rīgas skolu superlīga". Kluba galvenais treneris ir olimpiskais čempions, Lietuvas basketbola leģenda Rimas Kurtinaitis. "VEF Rīga" 2010./2011.gada sezonā par mērķi BBL izvirzījusi iekļūšanu finālā, bet LBL - čempiona titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!