Foto: cbgrancanaria.net

Latvijas izlases basketbolists Anžejs Pasečņiks piektdien iemeta deviņus punktus Spānijas Karaļa kausa ceturtdaļfināla spēlē, palīdzot Grankanārijas "Herbalife" komandai ar 107:92 (25:27, 33:25, 21:15, 28:25) uzvarēt Fuenlavradas "Montakit", kuras rindās astoņus punktus iemeta Rolands Šmits.

Aizvadītajā spēlē Pasečņiks laukumā bija 18 minūtes un 42 sekundes, kuru laikā trāpīja trīs no septiņiem divpunktu metieniem un trīs no četriem soda metieniem.

Viņš arī savāca deviņas atlēkušās bumbas, izprovocēja trīs pārkāpumus un pats nopelnīja divas piezīmes, dueli noslēdzot ar 14 efektivitātes punktiem.

Savukārt Šmits laukumā bija 27 minūtes un 29 sekundes, realizējot vienu no trim divpunktu raidījumiem un divus no pieciem trejačiem. Viņš arī izcīnīja četras atlēkušās bumbas un nopelnīja četras piezīmes, spēli noslēdzot ar -3 efektivitātes punktiem.

Uzvarētājiem pa 18 punktiem iemeta Ondržejs Balvīns un Pavlo Agvilars.

Zīmīgi, ka pagājušajā nedēļas nogalē abas vienības tikās Spānijas augstākās līgas (ACB) ietvaros, "Herbalife" komandai uzvarot ar 86:66.

"Herbalife" pretiniece sestdien gaidāmajā pusfinālā noskaidrosies vēlāk piektdien, kad Rodiona Kuruca pārstāvētā Barselonas "Lassa" spēkosies ar Vitorijas "Baskonia" vienību, kuras rindās ir Jānis Timma un Rinalds Mālmanis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!