Foto: F64
Latvijas basketbolistu Kristapa Porziņģa un Jāņa Strēlnieka pārstāvētās komandas trešdien piedzīvoja zaudējumus ULEB Eiropas kausa izcīņas otrā posma spēlēs.

Kristaps Porziņģis un viņa "Sevilla" komanda no Spānijas ar rezultātu 84:87 izbraukumā piekāpās poļu vienībai "PGE Turow".

Porziņģis 21:43 minūšu laikā guva astoņus punktus, realizējot divus no trim divpunktu metieniem, četrus no sešiem soda metieniem, bet netrāpīja nevienu no tālmetieniem. Tāpat viņa kontā astoņas atlekušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena kļūda, divas pārķertas bumbas, un trīs bloķēti metieni.

Tikmēr Jānis Strēlnieks un vācu klubs Bambergas "Brose Basket" savā laukumā piedzīvoja sagrāvi pret citu Vācijas klubu Minhenes "Bayern" – 52:90.

Strēlnieks nospēlēja 28:12 minūtes, gūstot sešus punktus, realizējot vienu no trim divpunktu, vienu no septiņiem trīspunktu un vienīgo soda metienu. Tāpat viņš izcīnīja trīs bumbas aizsardzībā, izdarīja četras rezultatīvas piespēles, divas reizes kļūdījās, saņēma trīs personiskās piezīme.

L grupā "Sevilla" ar divām neveiksmēm atrodas ceturtajā pozīcijā, bet K grupā "Brose Baskets" ar vienu uzvaru un vienu zaudējumi ir otrajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!