Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē svētdien Kristaps Porziņģis izcēlās ar 24 punktiem un 15 atlēkušajām bumbām, bet viņa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks" savā laukumā ar rezultātu 105:112 piekāpās līgas līdervienībai Goldensteitas "Warriors".

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 40 minūtes. Viņš realizēja septiņus no 15 divpunktu metieniem, divus no sešiem tālmetieniem, kā arī visus četrus soda metienus, sametot 24 punktus. Latvietis izcīnīja 11 atlēkušās bumbas aizsardzībā, bet četras – uzbrukumā, kā arī bloķēja divus metienus un izdarīja divas piespēles, spēli noslēdzot ar +/- koeficentu -1. Viņam šajā mačā arī trīs piezīmes un divas kļūdas

Šis Porziņģim bija desmitais "double-double" sezonā.

"Knicks" komandā rezultatīvākais ar 28 punktiem bija Deriks Rouzs, bet 15 punktus pievienoja Karmelo Entonijs. Uzvarētājiem 31 punktu guva Stefans Karijs, bet 29 punkti Klejam Tompsonam.

"Warriors" ar 51 uzvaru 62 spēlēs ir NBA un Rietumu konferences līdervienība, bet "Knicks" ar 25 uzvarām un 37 zaudējumiem Austrumu konferencē ieņem 12. vietu. "Knicks" piedzīvoja devīto zaudējumu pēdējās 12 spēlēs.

Portāls "Delfi" piedāvāja šī mača teksta tiešraidi, kur var aplūkot detalizētu spēles aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!