Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis jau šobrīd ir viens no populārākajiem spēlētājiem Ņujorkas "Knicks" komandā, un pēc debijas sezonas Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) viņam ir ļoti labas izredzes tikt pie daudzmiljonu līguma ar kādu no apavu ražotājiem, vēsta portāls "foxsports.com".

Kā vēsta "The Vertical", Porziņģis, vēl spēlējot Spānijā, noslēdza četru gadu līgumu ar "Nike", kas viņam maksāja 25 000 dolāru gadā. Pēc šīs sezonas latviešu basketbola talantam līgums ar "Nike" noslēdzas, un apavu ražotāji jau gatavo savus nākamos piedāvājumus.

Visnaudīgākos piedāvājumus, visticamāk, izteiks "Nike", "adidas" vai "Under Armour" kompānijas. Pagaidām pāragri prognozēt, cik lieli būs šo uzņēmumu piedāvājumi, taču par apavu reklamēšanu viņi Porziņģim būs gatavi maksāt ievērojamu naudas summu, prognozē "foxsports.com".

Tiek uzsvērts, ka Porziņģim ar savu harizmu ir ļoti labas izredzes kļūt par ievērojamu slavenību arī ārpus basketbola laukuma, un tas viņa vērtību apavu ražotājiem padara vēl lielāku.

Šajā sezonā Porziņģis vidēji spēlē gūst 14 punktus, izcīna 7,2 atlēkušās bumbas, bloķē 1,9 metienus un izdara 1,2 piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!