Jau šovasar Rīgā, Barona ielā, vietā, kur vēl pavisam nesen ar vērienu neveiksmīgi tika plānots futbola stadions, tiks atklāts NBA zvaigznes Kristapa Porziņģa ģimenes fonda "Porzingis Family Foundation" finansēts basketbola laukums.

Tāpat drīzumā vēl viens basketbola laukums tiks atklāts Liepājā, Ventspils ielā, pirmdien žurnālistiem sacīja Porziņģis. Jau vēstīts, ka 2016. gada vasarā Liepājā, Jūrmalas parkā, tika atklāts pirmais Porziņģa pilsētai dāvinātais basketbola laukums.

Basketbolista brālis Martiņš Porziņģis atklāja, ka uz basketbola laukumiem būs izvietotas tiešraides video kameras, lai vecāki varētu sekot līdzi bērnu gaitām laukumā un spēlēt gribētāji varētu saprast, vai ir pieejami brīvi grozi.

Jau vēstīts, ka sākotnēji Rīgas dome stadiona teritoriju Barona ielā nodeva bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai (LFF), lai tā varētu tur uzcelt futbola stadionu, kurā varētu spēlēt Latvijas valstsvienība. Tomēr LFF neizdevās savākt nepieciešamo finansējumu un projekts izgāzās.

Pēc Latvijas Futbola federācijas (LFF) plānu apstādināšanas Rīgas dome nolēma šajā teritorijā izveidot iedzīvotājiem atvērtu multifunkcionālu sporta un aktīvās atpūtas kompleksu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!