Foto: Reuters/Scanpix

Ņujorkas "Knicks" spēlētājs Kristaps Porziņģis cer, ka uzvara Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē pret Dāvja Bertāna pārstāvēto Sanantonio "Spurs" palīdzēs viņa komandai saglābt sezonu.

Jau vēstīts, ka svētdien NBA laukumā tikās divi latvieši. Porziņģis un Ņujorkas "Knicks" savā laukumā ar rezultātu 94:90 pārspēja Bertāna pārstāvēto Sanantonio "Spurs".

Porziņģis pēc spēles uzskatīja, ka "Knicks" komandas sniegums aizsardzībā aizvadītajā spēlē bija viens no labākajiem šajā sezonā.

"Mēs paskatījāmies spogulī un izdarījām secinājumus. Sapratām, ko vajag darīt labāk, un šoreiz varēja redzēt komandas spēli. Viens otram palīdzējām un spējām izcīnīt uzvaru," intervijā pēc spēles teica Porziņģis. "Uzbrukumā kustinājām bumbu, nebijām savtīgi un tas deva rezultātu.

Pēc uzvaras pār NBA regulārās sezonas otro labāko komandu Porziņģis arī sacīja, ka "Knicks" sezonas turpinājumā varētu saglābt šo sezonu un iekļūt izslēgšanas spēlēs.

"Ir daudz lietas, ko mēs vienā spēlē darām labi, bet citā spēlē vairs to nedarām. Cerams, ka šī spēle mums ļaus sasniegt labas lietas," turpināja latvietis.

Tikmēr Bertāns pirms "Knicks" un "Spurs" dueļa uzsvēra, ka Latvijas basketbolam tā bija svarīga spēle. Tāpat intervijā "expressnews.com" Bertāns bija piemirsis, ka abi latvieši viens pret otru spēkojās 2014./2015. gada sezonā Spānijas čempionātā.

"Knicks" komandai šī bija 23 uzvara 56 spēlēs šajā sezonā, kas Austrumu konferencē dod 12. vietu, bet "Spurs" komanda joprojām ir NBA kopvērtējuma otrajā vietā ar 41 uzvaru un 13 zaudējumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!