Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" spēlētāji joprojām īsti nav saspēlējušies, tāpēc mačus izdodas uzvarēt tikai spēlētāju individuālo talantu dēļ, uzskata latvietis Kristaps Porziņģis.

"Diezgan viegli pateikt, ka mēs kā komanda neesam pārāk laba. Mēs spēles varam uzvarēt, pateicoties tikai mūsu talantam. Šādā veidā ilgi uzvarēt neizdosies, un tieši tā ar mums notika," portālā "newsday.com" citēts Porziņģis.

Jau vēstīts, ka sezonas pirmajā pusē "Knicks" komandas bilance vienu brīdi bija 14 uzvaras 24 spēlēs.

"Mums izdevās labi izrāvieni, bet mēs nespēlējām tādā līmenī, kādā gribējām. Turnīra tabulā šobrīd arī neatrodamies, kur vēlējāmies," turpināja latvietis.

"Mums vairāk jāstrādā, jāpievērš uzmanība sīkumiem un jāaug kā komandai," teica Porziņģis, "Protams, mums vajag vairāk laika, lai saspēlētos. Lielākajai daļai spēlētāju šī bija pirmā sezona kopā. Nekad nav tā, ka pēc vairāku spēlētāju iemainīšanas izdodas cīnīties par čempionu titulu."

Pats Porziņģis pirmdien varētu atgriezties laukumā pēc kājas augšstilba sasituma izārstēšanas. Nākamajā mačā "Knicks" spēkosies ar Losandželosas "Clippers".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!