Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pēc Ņujorkas "Knicks" komandas zaudējuma Vašingtonas "Wizards" neslēpa, ka ir ļoti noguris.

"Knicks" Nacionālās basketbola asociācijas regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar 103:121 (32:33, 31:31, 14:26, 26:31) piekāpās Vašingtonas "Wizards" vienībai, piedzīvojot sesto zaudējumu pēdējās septiņās spēlēs. Porziņģis šajā mačā izcēlās ar 16 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām.

"Esmu noguris, esmu noguris, esmu ļoti noguris," pēc spēles amerikāņu žurnālistiem teica Porziņģis, kurš citēts portālā "nypost.com". "Man ir viena diena, lai atpūtinātu savas kājas un atsāktu spēlēt labāk. Man jāspēlē ar lielāku enerģiju un jāpalīdz komandai. Mums ir smags posms. Kad mentāli ir grūti, nevar parādīt labāko sniegumu."

Porziņģis atzina, ka beidzot izjūt arī to, ka "Knicks" komandai nevar palīdzēt viens no līderiem Tims Hārdavejs.

"Protams, ka nav viegli, kad Tims nespēlē. Cerams, ka Tims drīz būs kopā ar mums un palīdzēs noņemt slodzi no maniem un citu spēlētāju pleciem," turpināja latvietis.

Savukārt "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks atkal bija mierīgs un nesteidza kritizēt Porziņģa sniegumu. Viņš uzsvēra, ka viņam ir tikai 22 gadi un viņam būs veiksmīgas un neveiksmīgas spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!