Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Ņujorkas "Knicks" latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis neuzskata, ka mačā pret Maiami "Heat" būtu guvis nopietnu kājas traumu, kas uz ilgu laiku izsistu viņu no ierindas, vēsta ESPN.

Kā ziņojām, spēles pirmajā puslaikā Porziņģis izmežģīja potīti un ar kolēģu palīdzību pameta laukumu, taču vēlākā pārbaude ar rentgenu savainojumu neuzrādīja. Klubs ziņoja, ka Porziņģis bija gatavs jau otrajā puslaikā atgriezties laukumā, taču pēc konsultācijas ar mediķiem pārdomāja, un arī treneri nolēma viņu pasaudzēt, jo spēles gaita nepieprasīja Porziņģa iesaistīšanos, – "Knicks" uzvarēja ar 115:86.

"Šobrīd es staigāju bez kruķiem, bez speciāla apava, nekā tāda," Porziņģi citē ESPN. "Neuzskatu, ka būtu nopietns savainojums, taču redzēsim, kā jutīšos ceturtdien."

Ceturtdien "Knicks" izlems, vai ir nepieciešama tālāka izmeklēšana, jo veiktais rentgens neko neuzrādīja. Porziņģis pastāstīja, ka viņa potīte ir "pieskārusies grīdai", taču viņš neesot uzreiz sajutis sāpes. "Tas neizskatījās labi, bet viņš ir stiprs puisis," pēc mača izteicās "Knicks" treneris Džefs Hornačeks.

Pats spēlētājs ir noskaņots optimistiski, ka nevajadzēs uz ilgu laiku pamest komandu, jo viņam viss "dzīstot ātri". "Ar viņu viss būs kārtībā, viņš ir stiprs vienradzis," piebilst liepājnieka komandas biedrs Eness Kanters.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!