Foto: F64

Uzmanīgākie "Twitter" lietotāji un Latvijas basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa sekotāji palikuši neizpratnē par viņa tvītu, kas pazuda tikpat ātri, kā parādījies, un bijis par Losandžlosas "Clippers", vēsta ārzemju mediji.

Zīmīgais ieraksts publicēts naktī uz svētdienu, 7. maiju. Pirms tā pēdējais tvīts Porziņģa kontā bija par tikšanos ar "FC Barcelona" zvaigzni Neimaru, norāda "The Washington Post".

ESPN žurnālists Īens Beglijs atsaucies uz sportista pārstāvjiem, kuri paziņojuši, ka Kristaps tvīta publicēšanas laikā esot gulējis un viņa "Twitter" konts bijis uzlauzts.

Savukārt portāls "comprex.com" norāda, ka latviešu basketbolists tai laikā atradies Barselonā, un tvītu varētu būt publicējis kāds no viņa draugiem, gribot izjokot Porziņģa sekotājus.

Kā zināms, Porziņģis pēc Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) sezonas beigām neieradās uz pēcsezonas tikšanos ar Ņujorkas "Knicks" kluba prezidentu Filu Džoksonu, un tvīts par konkurentu komandu ir ielējis eļļu baumu ugunīs par basketbolista pāreju uz citu komandu. Ziemeļamerikas mediji ziņo, ka vairāki NBA klubi ir sazinājušies ar Ņujorkas "Knicks" par Porziņģa iegādi.

Debitanta līgums ar Ņujorkas "Knicks" Porziņģim noslēgts uz četriem gadiem, no kuriem divi jau pagājuši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!