Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis bija apmierināts ar Ņujorkas "Knicks" komandas sniegumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē pret Orlando "Magic", taču viņš vēlētos ar augstāku precizitāti realizēt brīvos tālmetienus.

Jau vēstīts, ka Porziņģis NBA spēlē trešdien guva 20 punktus, kas sekmēja "Knicks" uzvaru ar rezultātu 101:90 pret Orlando "Magic".

"Mēs spēlējām viens otram. Lai arī mēs pieļāvām kļūdas, mēs centāmies uzvarēt un tas izdevās," par savas komandas sniegumu priecīgs bija Porziņģis.

Šajā mačā Porziņģim nācās spēlēt centra pozīcijā, jo savainojumos iedzīvojušies Žoakims Noā un Villijs Ernangomess.

"Kad spēlēju centra pozīcijā, man bieži ir daudz brīvas vietas, īpaši uz tālmetienu līnijas. Garajiem spēlētājiem ir ieradums doties zem groza un bloķēt metienus, tajos brīžos es tieku pie brīviem tālmetieniem, kuri šodien man nekrita. Taču, spēlējot centra pozīcijā, man būs brīvi metieni," skaidroja latvietis, kurš mačā trāpīja divus no septiņiem tālmetieniem.

Porziņģis arī uzsvēra, ka viņam aizvadītās spēles laikā nebija nekādas problēmas ar potīti, kuras dēļ viņš izlaida divas spēles. "Esmu priecīgs, ka ātri esmu izveseļojies," teica Porziņģis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!