Foto: AP/Scanpix/LETA
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" līderis Kristaps Porziņģis pēc uzvaras pār Jūtas "Jazz" uzsvēra, ka svarīgi spēlē iesaistīt visus spēlētājus, raksta "nypost.com".

Jau vēstīts, ka "Knicks" ar rezultātu 106:101 (27:30, 23:30, 27:22, 29:19) pārspēja Jūtas "Jazz", bet Porziņģis guva 22 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un bloķēja divus metienus. Ņujorkas komandā rezultatīvākais ar 26 punktiem bija Tims Hārdevejs juniors, ar 19 punktiem un septiņām bumbām zem groziem atzīmējās Korntijs Lī, bet 13 punktus iemeta Eness Kanters.

"Jo vairāk iesaistām spēlē pārējos spēlētājus, jo labāk visi jutīsies. Viņi ieiet labākā ritmā un noņem slodzi no līderiem," teica Porziņģis, kurš uzslavēja Hārdeveju, Lī un Kanteru. "Mēs vēlamies visus iesaistīt pēc iespējas vairāk."

Savukārt Hārdavejs bija sajūsmā par savu sniegumu šajā mačā, jo viņš ceturtajā ceturtdaļā aizvilka savu komandu līdz uzvarai. "Šādu brīžu dēļ es dzīvoju, par tādiem brīžiem sapņoju, kad biju bērns. Trāpīt uzvaru nesošo vai vadību dodošo metienu ir lieliski," teica Hārdavejs.

"Knicks" ar astoņām uzvarām 14 spēlēs ieņem piekto vietu Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!