Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" spēlētājs Kristaps Porziņģis pēc savainojuma gūšanas vēlējās atkal atgriezties laukumā, tomēr komandas personāls ieteica viņam būt piesardzīgam.

Jau vēstīts, ka ceturtdien NBA regulārā čempionāta spēlē pret Orlando "Magic" Porziņģis ceturtās ceturtdaļas sākumā savainoja ceļgalu un pameta laukumu. Viņš līdz tam brīdim bija guvis 12 punktus, izcīnījis četras atlēkušās bumbas un bloķējis divus metienus.

"Redzēs, kā jutīšos piektdien. Tagad vēl nedaudz sāp," pēc spēles reportieriem teica Porziņģis, kurš citēts "nypost.com". "Es vēlējos atgriezties laukumā, bet komandas ārsti teica, lai esmu piesardzīgs. Nav tik traki, bet redzēs, kā ceļgalam būs piektdien, un tad skatīsimies tālāk."

Pats Porziņģis stāstīja, ka viņš asas sāpes sajuta, kad sasita ceļgalu pret "Magic" centra spēlētāja Nikola Vučeviča ceļgalu.

Arī "Knicks" galvenais treneris teica, ka labāk bija Porziņģi pietaupīt un vairs nelaist laukumā. Viņš pauda cerību, ka Porziņģis varēs piedalīties Ziemassvētku spēlē "Madison Square Garden" arēnā pret Bostonas "Celtics", jo tā latvietim būtu pirmā NBA spēle šajos svētkos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!