Foto: F64
Latvijas vīriešu basketbola izlasei pirmdien Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē pret Izraēlu nevarēs palīdzēt komandas kapteinis Rinalds Sirsniņš, Raitis Grafs un Edgars Jeromanovs.

Sirsniņam ir savainots papēdis un viņš jau izlaida iepriekšējās divas spēles pret Melnkalni un Itāliju. Grafs treniņā jau Itālijā radās problēmas ar Ahilleja cīpslu un viņš nespēlēs arī pirmdien, bet Jeromanovam ir paaugstināta temperatūra.

Tādējādi Latvijas izlase teorētiski palika tikai desmit spēlētāju sastāvā un tikai ar vienu saspēles vadītāju, tāpēc uz valstsvienību steidzamības kārtā izsaukts Jānis Kaufmanis, kurš jūlijā piedalījās valstsvienības treniņos un vienā pārbaudes spēlē.

Latvijas un Izraēlas izlašu spēle 2011.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas ietvaros pirmdien "Arēnā Rīga" sāksies pulksten 20:30.

Latvijas vīriešu basketbola izlases sastāvs spēlei pret Izraēlu: Jānis Strēlnieks, Dairis Bertāns, Mareks Jurevičus, Ingus Bankevics, Rihards Kuksiks, Andrejs Šeļakovs, Ernests Kalve, Kaspars Bērziņš, Ronalds Zaķis, Rolands Freimanis, Jānis Kaufmanis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!