Otro zaudējumu pēdējās trijās spēlēs ULEB Eirolīgā trešdien piedzīvoja Maskavas CSKA basketbolisti, kas savā laukumā ar 78:82 piekāpās "Real Madrid".
Pārpildītajā Maskavas CSKA mājas arēnā mājiniekus no zaudējuma neglāba arī bijušā valsts prezidenta, Krievijas premjera Vladimira Putina atbalsts tribīnēs. ULEB Eirolīgas čempioni CSKA jau pirms spēles bija sev nodrošinājuši dalību nākamajā kārtā, bet „Real Madrid" tagad pēc uzvaras praktiski ir iekļuvuši starp 16 labākajām komandām.

Lūzumu spēlē „Real Madrid" panāca pēdējās ceturtdaļas sākumā, kad no 59:67 panāca 69:67. „Real Madrid" basketbolisti, sajutuši spēles garšu, dominēja laukumā un nepilnas divas minūtes pirms spēles beigām panāca izšķirošo 80:72.

Uzvarētājiem Felipe Reijess guva 19 punktus, Alekss Mumbru - 14 punktus, Lūiss Bulloks - 13 punktus, bet Džeremijs Meisijs - 12 punktus. CSKA rindās rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Tradžans Lengdons.

Neskatoties uz zaudējumu, CSKA ar sešām uzvarām astoņās spēlēs saglabā D grupas līderpozīcijas, bet „Real Madrid" šī bija piektā uzvara astoņās spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!