Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēlēs trešās uzvaras pirmdien izcīnīja Hjūstonas "Rockets" un Jūtas "Jazz" komandas.

"Rockets" basketbolisti izbraukumā ar rezultātu 119:100 pārspēja Minesotas "Timberwolves", sērijā līdz četrām uzvarām panākot rezultātu 3-1. Ar 36 punktiem uzvarētāju labā izcēlās Džeimss Hārdens, 25 punktus guva Kriss Pols, bet Klints Kapella izcēlās ar 14 punktiem un 17 atlēkušajām bumbām. "Timberwolves" no zaudējuma neglāba Karla Entonija Taunsa 22 punkti un 15 atlēkušās bumbas, savukārt Džimijs Batlers guva 19 punktus.

Šīs sērijas nākamā spēle risināsies Hjūstonā, kur "Rockets" būs iespēja nodrošināt uzvaru sērijā.

Savukārt "Jazz" savā laukumā ar rezultātu 113:96 pieveica Oklahomasitijas "Thunder" vienību un arī panāca sērijas rezultātu 3-1. "Jazz" labā 33 punktus guva Donovans Mičels. Viņš kļuva par pirmo NBA debitantu kopš 2010. gada, kurš guvis vismaz 30 punktus izslēgšanas spēļu mačā. 20 punktus uzvarētājiem guva arī Džo Inglss, bet Rūdija Gobēra kontā 16 punkti un 10 atlēkušās bumbas. "Thunder" labā 32 punktus sameta Pols Džordžs, bet Rasels Vestbruks izcēlās ar 23 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām.

Šī sērija turpināsies "Thunder" mājās laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!