Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Par Latvijas un Igaunijas apvienotā sieviešu basketbola čempionāta oktobra labāko spēlētāju atzīta Dita Rozenberga no Latvijas kluba ”TTT Rīga”, vēsta ”basket.lv”.

Rozenberga oktobrī palīdzēja ”TTT Rīga” komandai izcīnīt četras uzvaras četrās spēlēs, iekrājot iespaidīgu statistiku – vidēji spēlē 22,25 punkti, 3,25 rezultatīvas piespēles, 12,25 atlēkušās bumbas un 29 efektivitātes koeficenta punkti.

Sportiste atzīst, ka šī atzinība viņai ir pārsteigums: ”Grūti jau pašai sevi novērtēt. Pagaidām arī nav sajūtas, ka mēs būtu izcīnījušas lielas uzvaras, jo visas svarīgākās spēles vēl priekšā. Pirmās cīņas ar Igaunijas klubiem nebija ļoti grūtas.”

”Pirmās uzvaras izcīnījām ļoti pārliecinoši, bet varbūt pretinieces vēl nebija saspēlējušās. Cik zinu, Tallinas Universitātes komandā parādījušās trīs ārzemnieces, tātad izbraukuma spēlē mums ies daudz grūtāk. Viņu čempiones ”ECLEX” arī pagaidām cīnās bez zaudējumiem. Interesanti uzspēlēt ar jaunām pretiniecēm, jo īpaši ņemot vērā to, ka šogad nespēlējam Baltijas līgā,” par spēlēšanu Latvijas un Igaunijas čempionātā stāstīja basketboliste.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!