Foto: DELFI
"Rīgas Stradiņa universitātes" (RSU) vīriešu basketbola komanda pirmdien pārbaudes spēlē uzvarēja Krievijas sieviešu valstsvienību, kas gatavojas Londonas olimpiskajām spēlēm.

Aizvadītajā mačā RSU komanda bija pārāka ar rezultātu 63:55.

Pēc pirmā puslaika RSU basketbolisti bija vadībā ar 35:33, bet otrajā spēles daļā RSU spēja palielināt pārsvaru un svinēja uzvaru.

Atkārtoti abas komandas tiksies trešdien. Pēc šīs spēles Krievijas valstsvienības treneri nosauks tās divas spēlētājas, kuras pametīs izlasi, un gatavošanos Londonas olimpiskajām spēlēm turpinās 14 basketbolistes.

Kā ziņots, RSU komanda ar Krievijas sieviešu izlasi divas reizes sacentās arī pagājušajā nedēļā, kad RSU basketbolisti uzvarēja ar 72:68 un 62:47.

Krievijas sieviešu izlase Latvijā trenējas kopš 21.jūnija, laika gaitā atsakoties no pārbaudes turnīrā Ķīnā un izvēloties paildzināt nometnes laiku Latvijā.

RSU komanda pagājušajā sezonā sacentās Latvijas Basketbola līgas (LBL) otrās divīzijas turnīrā, kur ieņēma piekto vietu.

Krievijas basketbolistes pašlaik gatavojas Londonas olimpiskajām spēlēm, kas sāksies jūlija beigās.

Kā ziņots, Krievijas sieviešu basketbola izlases konsultants šogad ir Ainars Zvirgzdiņš. Tikmēr Latvijas valstsvienība pašlaik jau piedalās nākamā gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!