Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) leģendārais centra spēlētājs Šakils O'Nīls ASV televīzijas kanāla TNT raidījumā "Inside the NBA" aizstāvēja Ņujorkas "Knicks" līderi Kristapu Porziņģi, kuram spēle pret Bostonas "Celtics" bija neveiksmīga.

Jau vēstīts, ka Porziņģis netrāpīja nevienu metienu no spēles un guva tikai vienu punktu, bet "Knicks" ar rezultātu 102:93 (25:15, 19:25, 24:28, 34:25) savā laukumā apspēlēja Austrumu konferences līderi Bostonas "Celtics". Porziņģis laukumā atgriezās pēc divu spēļu izlaišanas ceļgala traumas dēļ.

"Pēc vairāku spēļu izlaišanas var notikt divas lietas – vai nu tu nospēlē lieliski, vai arī vāji, kā tas gadījās Porziņģim," skaidroja O'Nīls. "Viņš pēc izlaistas nedēļas netrāpīja metienus, kurus parasti trāpa. Viņš izmeta sev ērtus metienus, tie tikai neiekrita. Šobrīd Porziņģis spēlē vāji, bet tas neparāda viņa sniegumu visas sezonas garumā. Viņš joprojām ir lielisks spēlētājs, un viņš atgūs savu spēli."

"Right now, he's just off..." -@SHAQ on Porzingis' return from injury pic.twitter.com/5V3wUddwdm
— NBA on TNT (@NBAonTNT) December 22, 2017


Pats Porziņģis bija ļoti kritisks pret sevi, uzņemoties atbildību par to, ka uzvara nebija pārliecinoša.

"Manis dēļ šī spēle bija līdzīga. Ja es būtu aizvadījis labāku spēli un pirmajā puslaikā trāpījis metienus, būtu uzvarējuši ar lielāku pārsvaru," Ņujorkas medijos citēts Porziņģis. "Otrajā puslaikā izgāju laukumā un centos darīt pareizas lietas, taču pieļāvu pāris kļūdu, nerealizēju metienus un vienkārši nevarēju atrast savu ritmu."

"Ļoti vēlējos komandas labā izdarīt ko labu. Tiklīdz biju uz rezervistu soliņa, varēju tikai atbalstīt komandas biedrus. Un to es arī darīju," turpināja latvietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!