Foto: DELFI.lt
Lietuvā pirmo spēli Prienu-Birštonas "Vytautas" sastāvā aizvadījuši Liandželo un Lamelo Boli, kuri jaunizveidotā turnīra "Big Baller Brand Challenge" mačā palīdzēja savai komandai ar rezultātu 90:80 uzvarēt Kauņas "Žalgiris-2".

Spēlē pret "Žalgiris" jauniešu komandu Liandželo Bols 28 minūšu laikā sameta 19 punktus, bet Lamelo Bols guva 10 punktus, izdarīja deviņas rezultatīvas piespēles un pieļāva sešas kļūdas, laukumā pavadot 21 minūti.

Šim mačam tika nodrošināta video tiešraide sociālajā tīklā "Facebook". Spēles laikā tiešraidi vēroja vairāk nekā 120 000 cilvēku, bet pēc spēles šī mača video skatījumu skaits pārsniedza 1,5 miljonus. Ņemot vērā, ka šī nebija augstākā līmeņa spēle, interese par šo maču bija ievērojama.

Jau vēstīts, ka "Vytautas" komanda izstājās no Baltijas Basketbola līgas (BBL), lai aizvadītu pārbaudes spēles turnīrā "Big Baller Brand Challenge". Šajā turnīrā pārsvarā startēs Lietuvas otrās līgas komandas. Visticamāk, šāds lēmums pieņemts, lai brāļi Boli varētu spēlēt sev piemērotā līmenī.

Maču klātienē vēroja arī abu Bolu tēvs Lavārs, kurš publiskajā telpā pazīstams ar saviem skandalozajiem izteikumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!