Foto: F64
Deviņus punktus VTB bankas rīkotās Vienotās basketbola līgas (VBL) turnīra B apakšgrupas spēlē trešdien guva latviešu basketbolists Armands Šķēle, taču viņā pārstāvētāTallinas "Kalev/Cramo" savā laukumā ar rezultātu 66:91 (16:20, 18:19, 18:20, 14:32) piekāpās Kauņas "Žalgiris".

Šķēle šajā mačā spēlēja 30 minūtes un 51 sekundi, realizējot četrus no 10 divpunktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem, taču netrāpīja nevienu no četriem izmestajiem trīspunktu metieniem.

Tāpat latvietis izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, izdarīja četras rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, kā arī četras reizes pārkāpa noteikumus.

Spēlē pārsvars piederēja "Žalgiris" komandai, kas līdz trešajai ceturtdaļai iekrāja septiņu punktu pārsvaru, bet noslēdzošajās 10 minūtēs veica izrāvienu un svinēja pārliecinošu uzvaru ar 25 punktu pārsvaru.

"Kalev/Cramo" komandā rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Raits Kērls, bet 15 punktus guva Reimo Tams.

Savukārt "Žalgiris" komandā ar 17 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām izcēlās Treviss Vatsons.

Kopvērtējumā "Žalgiris" ar sešām uzvarām astoņos mačos ieņem otro pozīciju, savukārt "Kalev/Cramo" ar vienu uzvaru astoņos mačos ir pēdējā, sestajā pozīcijā.

Piektajā vietā šajā grupā ar trīs uzvarām astoņos mačos atrodas Latvijas klubs "VEF Rīga".

Pēc grupu turnīra izspēles spēcīgākās sešinieku komandas automātiski iekļūst finālčetrinieka sacensībās, bet grupu otrās un trešās vienības sērijā līdz divām uzvarām izspēlēs ceturtdaļfinālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!