Krievijas sieviešu basketbola čempionāta pusfināla sērijas par piekto vietu otrajā mačā trešdien Latvijas izlases spēlētāja Zane Tamane guva 18 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, palīdzot viņas pārstāvētajai Orenburgas "Nadežda" komandai savā laukumā ar rezultātu 82:54 pārliecinoši pieveikt Novosibirskas klubu "Dinamo-GUVD".

Latvijas basketboliste šajā spēlē laukumā pavadīja 34 minūtes un 43 sekundes, kuru laikā realizēja astoņus no 11 izpildītajiem divpunktu metieniem, kā arī abus viņai piešķirtos soda metienus, kļūstot par rezultatīvāko spēlētāju savā komandā. Tāpat Tamane izdarīja arī četras rezultatīvas piespēles, bloķēja divus pretinieču metienus un pārtvēra divas piespēles, kā arī pieļāva divas kļūdas un saņēma trīs personīgās piezīmes, savukārt pret viņu noteikumi tika pārkāpti divas reizes.

Jau ziņots, ka abu komandu pirmajā mačā "Nadežda" izbraukumā uzvarēja ar 67:44.

Sērijas līdz divām uzvarām "Nadežda" komanda bija pārāka ar rezultātu 2-0 un finālsērijā par piekto vietu Tamanes pārstāvētais klubs mērosies spēkiem ar Vologdas "Čevakata" un Kurskas "Dinamo" sērijas uzvarētājām.

Jau ziņots, ka ceturtdaļfināla sērijā "Nadežda" ar rezultātu 1-2 zaudēja Latvijas izlases kapteines Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētajai komandai Maskavas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!