Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latvijas čempionvienība "TTT Rīga" trešdien izcīnīja graujošu panākumu Latvijas un Igaunijas apvienotā sieviešu basketbola čempionāta spēlē, ar rezultātu 123:30 (30:5, 31:6, 37:6, 25:13) pārspējot Latvijas U-16 izlasi.

Uzvarētājām ar 19 punktiem izcēlās līgas novembra labākā spēlētāja Baiba Eglīte, ar 18 punktiem viņai piebalsoja Rūta Veidere, bet 17 punktus guva Ieva Krastiņa. Kopā vismaz desmit punktus iemeta astoņas Latvijas čempionvienības basketbolistes.

Tikmēr U-16 izlasē rezultatīvākā ar septiņiem punktiem bija Luīze Šepte.

Čempionātā bez zaudējumiem joprojām cīnās vienīgi "TTT Rīga", kas uzvarējusi desmit mačos, bet Tallinas 1182 ar desmit panākumiem 11 spēlēs ieņem otro vietu. Šīm vienībām ar astoņiem panākumiem desmit spēlēs seko "Cēsu" komanda, bet ceturtās ar piecām uzvarām septiņos mačos ir "TTT Rīga - Juniores".

Lauras Auderes un Gunas Lagzdiņas pārstāvētā Igaunijas čempionvienība "Tallinas Universitāte" tikusi pie septiņām uzvarām 11 spēlēs, bet RSU/"Merks" kontā pieci panākumi astoņās cīņās.

"Vega 1"/"Liepāja" ar četriem panākumiem desmit mačos ir septītajā vietā, bet tai seko "Latvijas Universitāte" un Latvijas U-16 izlase, kas guvušas attiecīgi trīs uzvaras desmit cīņās un divus panākumus astoņos mačos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!