Foto: F64
Latvijas vicečempiones basketbolā "TTT Rīga" trešdien FIBA Eirolīgas turnīra A apakšgrupas astotās kārtas mačā ar rezultātu 52:78 (11:21, 19:14, 9:9, 13:34) izbraukumā piekāpās Itālijas čempionvienībai Taranto "Cras Basket".

Vēl pēc trešās ceturtdaļas Latvijas klubs zaudēja tikai ar 39:44, bet pēdējās desmit minūtēs kapitulēja ar 13:34.

Šajā mačā rezultatīvākā "TTT Rīga" komandā ar desmit gūtajiem punktiem bija Aija Brumermane, bet "Cras Basket" vienībā ar 19 punktiem izcēlās Megana Mahonija.

Kā ziņots, pirmajā aplī "TTT Rīga" komanda zaudēja "Cras Basket" ar 59:70.

Jau ziņots, ka izšķirošajā cīņā par pirmo vietu A grupā trešdien Gundara Vētras trenētā pagājušās sezonas Krievijas čempionvienība Jekaterinburgas UGMK ar 82:70 savā laukumā pieveica Spānijas čempionvienību Valensijas "Ros Casares". Savukārt ceturtdien Lietuvas spēcīgākais klubs Viļņas TEO uzņems Turcijas vienību Stambulas "Fenerbahce".

A grupas kopvērtējumā tagad septiņas uzvaras astoņās spēlēs ir UGMK kontā, bet par vienu panākumu atpaliek "Ros Casares" komanda. "Cras Basket" kontā ir pieci panākumi, savukārt "Galatasaray" vienība tikusi pie četriem panākumiem. Latvijas kluba kontā ir viena uzvara, un tas jau ir zaudējis cerības iekļūt izslēgšanas cīņās, bet TEO pašlaik cīnās bez uzvarām un atrodas pēdējā, sestajā pozīcijā.

Kā ziņots, pēc aizvadīta divu apļu turnīra četras labākās komandas no katras grupas iekļūs astotdaļfinālā, kuram sekos ceturtdaļfināls un finālčetrinieka sacensības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!