Foto: DELFI
Smagu panākumu Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) turnīrā otrdien izcīnīja "TTT-Rīga Juniores" vienība, kas tikai ar 71:64 (15:23, 13:19, 17:8, 26:14) pieveica joprojām bez uzvarām spēlējošo Latvijas U-16 izlasi.

Vēl minūti pirms spēles beigām rezultāts bija neizšķirts 64:64, bet pēdējos uzbrukumus sekmīgāk aizvadīja nedaudz pieredzējušākās "TTT-Rīga Juniores" basketbolistes.

Uzvarētājām šajā spēlē 22 punktus guva Paula Langina, bet pa 13 punktiem iekrāja Linda Sarja un Sigita Džarcāne, kuras kontā bija arī 13 atlēkušās bumbas.

Savukārt U-16 izlases rindās ar 20 punktiem izcēlās Kate Krēsliņa.

Regulārajā čempionātā uzvaru jau garantējusi pēdējo divu sezonu spēcīgākā komanda "TTT Rīga", kas iekrājusi 26 uzvaras 27 aizvadītajās spēlēs, bet tai ar 20 uzvarām 26 mačos seko "Cēsu" basketbolistes, kuras vienīgās šosezon pārspējušas rīdzinieces. "RTU-Merks" ar 18 panākumiem 26 cīņās ieņem ļoti stabilu trešo vietu, bet ceturtā ar 14 uzvarām 27 spēlēs ir "Liepājas Papīra" komanda, kas jau garantējusi pēdējo ceļazīmi uz izslēgšanas spēlēm.

Piektajā vietā atrodas "TTT-Rīga Juniores" vienība, kas 27 cīņās tikusi pie 12 panākumiem, kopvērtējuma sestajā pozīcijā ar desmit uzvarām 26 spēlēs ir "Daugavpils Universitāte" (DU), tai ar sešiem panākumiem seko LU, bet Latvijas U-16 valstsvienība zaudējusi visās 26 aizvadītajās cīņās, ieņemot pēdējo, astoto, vietu.

LSBL šosezon spēlē astoņas komandas, kas aizvadīs četru apļu turnīru, četrām spēcīgākajām iekļūstot izslēgšanas spēlēs.

Kā ziņots, aizvadītās sezonas LSBL finālsērijā "TTT Rīga" ar 3-0 pieveica "RTU-Merks" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!