Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Uzvaru Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien izcīnīja "TTT-Rīga Juniores" komanda, kas ar rezultātu 52:41 (12:13, 15:14, 17:8, 8:6) savā laukumā uzvarēja Latvijas U-16 izlasi.

Latvijas U-16 izlasei šis bija 22.zaudējums tikpat čempionāta spēlēs.

Uzvarētājām aizvadītajā mačā rezultatīvākā ar 18 punktiem bija Rūta Veidere, kura izcīnīja arī deviņas atlēkušās bumbas, bet pie astoņiem punktiem tika Katrīna Epnere.

Savukārt Latvijas U-16 izlases labā 18 punktus guva Kate Krēsliņa.

Čempionāta līdervienība ar 21 uzvaru 22 aizvadītajās spēlēs ir iepriekšējo divu sezonu čempionvienība "TTT Rīga", bet tai ar 16 uzvarām 21 mačā seko "Cēsu" basketbolistes, kuras vienīgās šosezon pārspējušas rīdzinieces. "RTU-Merks" ar 15 panākumiem 22 cīņās ieņem trešo vietu, ceturtā ar 12 uzvarām 23 spēlēs ir "Liepājas Papīra" komanda, bet tai seko "TTT-Rīga Juniores" vienība, kas 22 cīņās tikusi pie desmit panākumiem.

Kopvērtējuma sestajā pozīcijā ar deviņām uzvarām 22 spēlēs atrodas "Daugavpils Universitāte" (DU), tai ar pieciem panākumiem seko "Latvijas Universitāte" (LU), bet U-16 valstsvienība zaudējusi visā 22 aizvadītajā cīņā, ieņemot pēdējo, astoto, vietu.

LSBL šosezon spēlē astoņas komandas, kas aizvadīs četru apļu turnīru, četrām spēcīgākajām iekļūstot izslēgšanas spēlēs.

Kā ziņots, aizvadītās sezonas LSBL finālsērijā "TTT Rīga" ar 3-0 pieveica "RTU-Merks" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!