Foto: LETA
Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) izslēgšanas turnīra pusfinālu otrdien ar pārliecinošu uzvaru sāka iepriekšējo divu sezonu čempionvienība "TTT Rīga", kas sērijas pirmajā mačā savā laukumā ar 95:33 (29:13, 20:4, 26:10, 20:6) pieveica "Liepāja Papīra" komandu.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākā ar 21 punktu bija Ieva Krastiņa, ar 15 punktiem izcēlās baltkrieviete Alla Muravskaja, bet Līga Šurkusa iekrāja 14 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas.

Savukārt "Liepāja Papīra" komandas labā 19 punktus guva Kristīna Cirša, bet kopumā punktus iekrāja tikai piecas basketbolistes.

Sērija rit līdz vienas komandas divām uzvarām. Nākamais mačs notiks ceturtdien Liepājā.

Kā ziņots, LSBL finālā jau iekļuvusi "Cēsu" komanda, kas pusfināla sērijā ar 2-0 pieveica "RTU-Merks" vienību.

Jau vēstīts, ka regulārajā čempionātā uzvaru svinēja "TTT Rīga" komanda, kas iekrāja 27 uzvaras 28 spēlēs, bet tai ar 22 uzvarām sekoja "Cēsu" basketbolistes, kuras vienīgās šosezon pārspējušas rīdzinieces. "RTU-Merks" ar 19 panākumiem ieņēma ļoti stabilu trešo vietu, bet ceturtā ar 15 uzvarām palika "Liepājas Papīra" komanda.

Piektajā vietā ierindojās "TTT-Rīga Juniores" vienība, kas tika pie 13 panākumiem, kopvērtējuma sesto pozīciju ar desmit uzvarām ieņēma "Daugavpils Universitāte" (DU), tai ar sešiem panākumiem sekoja "Latvijas Universitāte" (LU), bet Latvijas U-16 valstsvienība zaudēja visās 28 regulārā čempionāta cīņās, ieņemot pēdējo, astoto, vietu.

Izslēgšanas spēlēm kvalificējās spēcīgākās četras komandas.

Kā ziņots, aizvadītās sezonas LSBL finālsērijā "TTT Rīga" ar 3-0 pieveica "RTU-Merks" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!