Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI
Basketbola klubs "Valka/Valga", kas arī šogad piedalīsies "Olybet" Latvijas basketbola līgā un Igaunijas čempionātā, noslēgusi sastāva komplektāciju, informēja komanda.

Starpsezonā "Valkas/Valgas" komandu papildināja aizsargs Edgars Lasenbergs, Elvijs Mičulis, Kristaps Miglnieks, Ernests Bružs, Sanders Sāre, Egerts Hallers, bet šonedēļ tika panākta vienošanās ar uzbrucējiem Robertu Freimani un Niku Niklāvu Višņēviču. No pagājušā gada sastāvā palikuši igauņi Roberts Petersons un Rains Rādiks.

Klubs tāpat uz diviem gadiem noslēdzis vienošanos ar galveno treneri Kristapu Zeidu. Komandas darbinieku korpusam pievienojies fizioterapeits, valcēnietis Ervīns Dzalbs, kurš pieredzi uzkrājis franču leģionā. Savukārt jaunais ģenerālmenedžeris Jānis Tiltiņš pārcēlies uz Valku no Jelgavas. Par komandas fizisko sagatavotību rūpēsies Jēkabs Grinbergs.

"Tas man būs liels izaicinājums, kuram esmu gatavs. Mēs ar savu enerģiju un atdevi laukumā darīsim visu, lai skatītājiem mūsu piedāvāta spēle būtu interesanta. Ar lielu skatītāju atbalstu mēs varam paveikt ko īpašu!," tā par jaunajiem iespaidiem Freimanis.

Aizvadītajā sezonā "Valka/Valga" Latvijas čempionāta regulārajā sezonā ar trīs uzvarām un 15 zaudējumiem ieņēma devīto vietu, apsteidzot tikai "Latvijas Universitāti". Igaunijas čempionātā robežpilsētas komanda, spēlējot pilnus četrus apļus, pamatturnīrā ieņēma sesto vietu, bet izslēgšanas spēļu ceturtdaļfinālā izkrita pret nākamajiem finālistiem "Avis Rapla".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!