Foto: AFP/Scanpix
Ar 21 gūto punktu Spānijas augstākās līgas (ACB) basketbola čempionāta spēlē sestdien izcēlās latvietis Kristaps Valters, bet viņa pārstāvētā Malagas "Unicaja" vienība ar 83:76 (14:19, 26:17, 25:21, 18:19) izbraukumā uzvarēja Valjadolidas "Blancos De Rueda" komandu.

Skaitot kopā "Unicaja" komandas spēles ACB čempionātā un ULEB Eirolīgā, vienība bija piedzīvojusi septiņus zaudējumus pēc kārtas.

Valters aizvadītajā mačā laukumā pavadīja 26 minūtes un 29 sekundes, realizējot vienu no diviem divpunktu metieniem, piecus no sešiem tālmetieniem un visus četrus soda metienus, kļūstot par savas komandas dalītu rezultatīvāko spēlētāju.

Vēl latvieša kontā četras atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles un 28 efektivitātes koeficienta punkti, kas bija labākais rādītājs komandā.

Svētdien laukumā dosies arī Jāņa Blūma pārstāvētā pagājušās sezonas čempionāta fināliste Bilbao "Gescrap Bizkaia" un Riharda Kuksika pārstāvētā "Valencia Basket" vienība.

Kopvērtējumā "Unicaja" ar 13 uzvarām 20 aizvadītajās spēlēs pašlaik ieņem ceturto pozīciju, "Gescrap Bizkaia" ar desmit panākumiem 19 mačos ieņem astoto vietu, bet "Valencia Basket" kontā ir deviņi panākumi 19 cīņās, kas dod 11.pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!