Latvijas basketbola klubam "VEF Rīga" pievienojies amerikāņu uzbrucējs Tailers Keins, vēsta spēlētāja pārstāvētās Ziemeļdakotas universitātes mājaslapa internetā.

22 gadus vecais uzbrucējs pēdējās četras sezonas pavadīja Ziemeļdakotas universitātes komandā "Coyotes", kuras rindās aizvadītajā sezonā vidēji ik mačā guva 14,7 punktus un izcīnīja 10,4 atlēkušās bumbas.

Kā ziņots, otrdien "VEF Rīga" pievienojās trīs izlases līmeņa Latvijas spēlētāji - viens no pērnās sezonas līderiem Sandis Valters, Latvijas izlases centra spēlētājs Raitis Grafs, kā arī jaunais talants Dairis Bertāns.

Bertāns un Grafs pašlaik Latvijas izlases sastāvā piedalās Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, bet Valters ir paziņojis par aiziešanu no valstsvienības.

Kā ziņots, iepriekš "VEF Rīga" noslēdza līgumu ar Latvijas izlases spēka uzbrucēju Kasparu Bērziņu. Tāpat "VEF Rīga" rindās nākamajā sezonā spēlēs arī Gatis Jahovičs, Andrejs Šeļakovs, kā arī amerikāņu uzbrucējs Patriks Sanderss.

Jau vēstīts, ka "VEF Rīga" nākamās sezonas komandu veido pēc modeļa četri Latvijas izlases līmeņa spēlētāji, četri ārzemnieki un četri jaunās paaudzes basketbolisti. Tie jaunie talanti, kas neiekļūs lielajā komandā, savu meistarību pilnveidos "VEF Juniors" vienībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!