Foto: AFP/Scanpix
Goldensteitas "Warriors" centra spēlētājs Andris Biedriņš Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) lokauta laikā varētu pārcelties uz "VEF Rīga" komandu, ziņo portāls "sportando.net". Latvijas čempioni gan šo iespēju noliedz.

"Tās ir tikai baumas. Šobrīd nekāda pamata runāt par Biedriņa iespējamo pievienošanos nav. Mums arī nekādas pārrunas ar Andri nav bijušas," portālam "Delfi" teica "VEF Rīga" padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups. "Mēs nekad neesam slēpuši, ka interesējamies par vadošajiem Latvijas basketbolistiem, viņi vienmēr ir mūsu uzmanības lokā, bet Biedriņu neesam izskatījuši kā potenciālo papildinājumu."

Kā zināms, izsludinātā lokauta laikā vairāki NBA spēlētāji izskata iespēju spēlēt Eiropas, pārsvarā Turcijas, un Ķīnas klubos, daži jau ir noslēguši līgumus.

Jau ziņojām, ka Kauņas "Žalgiris" nupat noslēdza līgumu ar Denveras "Nuggets" aizsargu Taju Lavsonu, bet Dalasas "Mavericks" aizsargs Rūdijs Fernandess turpinās spēlēs Madrides "Real".

Viens no pirmajiem, kurš panāca vienošanos par spēlēšanu Eiropā pēc lokauta izsludināšanas, bija Ņūdžersijas "Nets" zvaigzne Derons Viljamss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!