Foto: LETA

Latvijas basketbola klubs "VEF Rīga" sīvajā cīņā VTB Vienotajā basketbola līgā ar Maskavas apgabala "Himki" pēdējā ceturtdaļā neizturēja lielo spiedienu, pēc cīņas atzina komandas galvenais treneris Nikolajs Mazurs.

Atgādinām, ka "VEF Rīga" ar rezultātu 87:96 (24:25, 23:20, 19:24, 21:27) līdzīgā cīņā zaudēja "Himki" komandai.

"Šī spēle bija pilnīgi pretēja tai, ko aizvadījām trešdien Eiropas kausa izcīņā. Mēs aizvadījām solīdu pirmo puslaiku un izpildījām spēles plānu. Otrajā puslaikā mums pietrūka spēka. Sakrājām piezīmju normu un pretinieku talants ņēma virsroku. Pēdējā ceturtdaļā neizturējām spiedienu. Pieļāvām vairākās kļūdās, nonākot iedzinējos," turnīra mājaslapā citēts Mazura teiktais.

"Mēs vairs nespējām atgriezties spēlē, bet prieks redzēt, ka izdarījām 23 rezultatīvas piespēles un izcīnījām vairāk atlekušās bumbas par pretinieku. Tāpat piespiedām pretiniekus pieļaut 19 kļūdas, kas runā par mūsu labo aizsardzību. Taču diemžēl nespējām nospēlēt vienmērīgi visas 40 minūtes," turpināja "VEF Rīga" galvenais treneris.

"Himki" komandas galvenais treneris Rims Kurtinaitis slavēja "VEF Rīga" komandu, uzsverot, ka tā spēlēja smagi, neraugoties uz to, kāds bija rezultāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!