Foto: F64

Latvijas basketbola klubam "VEF Rīga" nepieciešamas uzvaras jau sezonas sākumā, jo jau no pirmajām cīņām starptautiskajos turnīros būs jāspēkojas ar tiešajiem konkurentiem, atzinis vienības basketbolists Artūrs Bērziņš.

"VEF Rīga" ceturtdien uzsāks VTB Vienotās basketbola līgas sezonu, savā laukumā tiekoties ar Krasnojarskas "Enisey".

Rīgas kluba kapteinis Artūrs Bērziņš uzsvēra, ka uzvaras jāsāk izcīnīt jau sezonas sākumā: "Esam jauna komanda, no pagājušās sezonas palikuši tikai daži spēlētāji. Jāiet soli pa solim, paies laiks, kamēr visi saspēlēsies. Daudz laika gan tam nebūs, jo jau pirmās spēles ir pret mūsu tiešajiem pretiniekiem. Nebūs viegli, bet uzvaras vajadzīgas jau sezonas sākumā. Negribam samierināties ar pastarīšu lomu."

"Latvijas čempionātu iesākām ar uzvarām, kas ir labi un noderīgi, lai ieskrietos," turpināja Artūrs Bērziņš. "Tagad priekšā pirmās spēles mājās pret mūsu līmeņa komandām - Krasnojarskas "Enisey" un "Krasny Oktyabr", kuras jāspēj uzvarēt. Komandā ir iekšējs pacēlums - ar patīkamu satraukumu gaidām pirmo sezonas mājas spēli Arēnā. Visi grib pierādīt sevi un pierādīt, ka kopīgi spējam uzvarēt."

"VEF Rīga" sportiskās prioritātes jaunajai sezonai - uzvarēt Latvijas Basketbola līgā, izkļūt no grupas Eiropas kausā, bet VTB Vienotajā līgā – iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!