Foto: DELFI
Latvijas basketbola vicečempioni "VEF Rīga" ar zaudējumu otrdien uzsāka gatavošanos jaunajai sezonai, savā pirmajā pārbaudes spēlē Klaipēdā ar 56:75 piekāpjoties Polijas spēcīgākajam klubam un vienai no Eirolīgas dalībniecēm "Asseco Prokom".

Rezultatīvākais rīdzinieku rindās bija Tailers Keins, kurš guva 12 punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas. Desmit punktus guva Sandis Valters, deviņus – Dairis Bertāns.

"Ņemot vērā, ka šī bija "VEF" komandas pirmā pārbaudes spēle, rezultāts ir OK. "Prokom" ir aizvadījuši jau četras spēles. Spēlējām labāk, nekā biju domājis, ka spēlēsim. "Prokom" tomēr ir starp astoņām labākajām komandām Eirolīgā, un tas mums bija labs pārbaudījums, lai pārbaudītu kas ir kas," teica "VEF Rīga" galvenais treneris Rimas Kurtinaitis. "Joprojām nav saspēles vadītāja, kas padara visu mazliet grūtāku; nespēlēja arī Kristaps Janičenoks un Raitis Grafs. Janičenoks nespēlēja, jo vēl jūt sāpes rokā pēc pagājušā gada traumas. Tāpēc viņš šo nedēļu trenējas pēc individuālas programmas, bez jebkādiem basketbola elementiem. Grafs nespēlēja, jo sāp Ahilleja cīpsla pēc izlases. Viņam tiek veiktas procedūras katru dienu un viņš arī trenējas pēc individuālas programmas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!