Turpinot gatavošanos jaunajai sezonai, Latvijas basketbola čempioni "Ventspils" septembra sākumā aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Krievijas komandām Čerepovecas "Severstaļ" un Ainara Bagatska trenēto Krasnojarskas "Jeņisej".

"Severstaļ" komandas treneris šajā sezonā ir Latvijā labi pazīstamais "Liepājas Lauvas" bijušais treneris Oļegs Okulovs, kurš savu trenera karjeru turpinās Krievijas pilsētas Čerepovecas komandā. Šobrīd "Severstaļ" komanda aizvada treniņnometni Liepājā, bet 4.septembrī dosies uz Ventspili, lai stātos pretī ventspilniekiem.

Savukārt 10.septembrī Rīgā, Ķeizarmežā, "Ventspilij" plānota pārbaudes spēle pret Bagatska vadīto komandu Krasnojarskas "Jeņisej".

Pēc tam tuvākās oficiālās sacensības notiks Kauņā no 26. un 27.septembrī, kad Latvijas čempioni piedalīsies BBL kausa izcīņā, kas ir pirmssezonas turnīrs. Savukārt jaunās sezonas viena no centrālajām "Ventspils" spēlēm jau 29.septembrī notiks "Arēnā Rīga", kad Eirolīgas kvalifikācijas pirmajā spēlē ventspilnieki tiksies ar Itālijas klubu Trevīzo "Beneton".

Kā vortālu "Delfi Sports" informēja "Ventspils" mediju centrs, komandā vēl notiek aktīva komplektācija, tomēr tā tuvojas savam noslēgumam. Pagājušās sezonas spēlētājiem Jānim Strēlniekam, Marekam Jurevičus, Ronaldam Zaķim, Dairim Bertānam, Mārtiņam Berķim, Artūram Bērziņam, Mikum Sokolovam un Kristapam Kanbergam ir pievienojušies Lauris Blauss un Zintis Plivda. Šobrīd tiek meklēts komandas papildinājums centra spēlētāja pozīcijā, kas visdrīzāk būs viesspēlētājs. Komandu turpinās vadīt Agris Galvanovskis, bet viņam palīdzēs trenera asistents Guntis Endzels.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!