Foto: F64

Latvijas basketbola komanda "Ventspils" otrdien turpina cīņu par iekļūšanu FIBA Izaicinājuma kausa ceturtdaļfinālā un aizvada izšķirošo spēli turnīra otrajā posmā, izbraukumā spēkojoties ar Rumānijas vienību "Gaz Metan Medias".

Spēles sākums pulksten 18:00.

"Ventspils" Izaicinājuma kausa otrā posma jeb "Top 16" kārtas pirmajā cīņā izbraukumā ar 78:80 zaudēja Somijas vienībai Joensū "Kataja", bet otrajā cīņā savā laukumā ar 81:86 piekāpās arī Turcijas vienībai Karšijakas "Pinar". Turpinājumā savā laukumā ventspilnieki ar 96:64 sagrāva "Gaz Metan Medias", bet ar 75:61 revanšējās "Kataja" vienībai. Savukārt aizvadītajā nedēļa izbraukumā Latvijas komanda atkārtoti zaudēja "Pinar" vienībai (75:84).

Lai iekļūtu Izaicinājuma kausa ceturtdaļfinālā "Ventspilij" otrdien nepieciešama tikai uzvara.

"Ventspils" ir vienīgais Latvijas klubs, kas turpina spēlēt Eirokausos. Atgādinām, ka "VEF Rīga" aizvadītajā nedēļā dramatiskā cīņā izstājās no ULEB Eiropas kausa.

Izaicinājuma kausā "Ventspils" komandā rezultatīvākais ar vidēji 12,6 punktiem ir Donalds Simss, bet 12,4 punktus vidēji guvis Folarins Kempbels. Mārtiņš Meiers un Sandis Valters vidēji izcēlušies ar 10,7 punktiem. Tikmēr "Gaz Metan Medias" vienībā rezultatīvākais ar 17,4 punktiem ir Devins Mičels.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!