"Ventspils" basketbola klubs pirmdien Lietuvas pilsētā Klaipēdā aizvadīja pārbaudes spēli pret Krievijas klubu Samāras "Krasnije Kriļja" un piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 62:85.

Rezultatīvākais ventspilnieku kluba rindās ar 15 gūtiem punktiem bija ASV leģionārs Ārons Petvejs, savukārt ar 12 punktiem mača protokolā atzīmējās Artūrs Bērziņš.

Kā ziņots, dienu iepriekš "Ventspils" basketbolisti svinēja uzvaru pār citu Krievijas komandu Saranskas "Ruscon-Mordovia" (82:75).

"Esmu priecīgs, ka aizvadījām šīs divas pārbaudes spēles un izbaudījām īstu vīru basketbolu. Šajās spēlēs bija iespēja novērtēt, kurš uz šo brīdi ir gatavs spēlēt un kuram vēl ir kur pielikt. Varu uzteikt Petveju, [Ronaldu] Zaķi, [Mārtiņu] Berķi un [Mareku] Jureviču, kuriem vīru basketbols nebija nekas svešs, diemžēl pārējiem ir vēl kur pielikt un jāsaprot, ka jauniešu basketbols viņiem ir beidzies, tagad sākās vīru cīņas," atzina "Ventspils" galvenais treneris Agris Galvanovskis.

"Tāpēc esmu iepriecināts, ka šādas iespēja mums bija pirms atbildīgās Eirolīgas kvalifikācijas spēles, vēl ir laiks noskaņoties psiholoģiski un veikt nepieciešamās korekcijas taktiskajos zīmējumos. Kopumā esmu apmierināts ar centra spēlētājiem, viņu sniegums bija pārliecinošs, ko nevarētu teikt par mazajiem. Būs vēl nopietni jāpiestrādā," piebilda Galvanovskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!