Foto: F64
Latvijas basketbola klubs "Ventspils" ceturtdien piedzīvoja neveiksmi Liepājā notiekošās "Triobet" kausa izcīņas finālmačā.

Latvijas vicečempioni ar rezultātu 94:99 zaudēja Ukrainas komandai Dņepropetrovskas "Dņipro".

Rezultatīvākais "Ventspils" komandā ar 26 gūtajiem punktiem bija Donalds Simss, bet ar 21 punktu izcēlās Ronalds Zaķis.

Jau vēstīts, ka pirmās kārtas mačā "Ventspils" otrdien ar 75:72 uzvarēja Ukrainas vienību "MBK Mykolaiv", kuras galvenais treneris ir Latvijas speciālists Agris Galvanovskis un kurā spēlē Mārtiņš Kravčenko, bet trešdien otrajā apakšgrupas cīņā ar rezultātu 83:66 pārspēja Krievijas klubu Maskavas "Dinamo".

Savukārt otrs Latvijas klubs "Liepājas Lauvas" apakšgrupā sākotnēji ar 59:72 piekāpās "Dņipro" vienībai, bet pēc tam ar ar 55:85 zaudēja Lietuvas komandai Pasvales "Pieno žvaigždes".

Kā ziņots, aizvadītās sezonas Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijā "Ventspils" sērijā līdz četrām uzvarām pārliecinoši ar 1-4 zaudēja "VEF Rīga" komandai, kura Kurzemes vienību LBL finālā apspēlēja otro gadu pēc kārtas.

Savukārt "Liepājas Lauvas" pagājušās sezonas LBL pusfinālā zaudēja "Ventspils" komandai, bet sērijā par trešo vietu pārspēja "Latvijas Universitātes" (LU) vienību.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!