Latvijas basketbola čempionvienība "Ventspils" nolēmusi paturēt komandā uz pārbaudes laiku paņemto centru Āronu Petveju, bet sadarbība ar citu leģionāru Toniju Kērtisu Lī netiks turpināta, vēsta komandas mājaslapa internetā.

"Ārons vispār ir ļoti interesants spēlētājs un cilvēks. Viņš ne tikai nesavtīgi sevi atdod spēles laukumā, bet arī treniņos. Turklāt, Ārons ir viens no sakarīgākajiem viesspēlētājiem, ar kuriem man ir nācies strādāt kopā. Ļoti interesanta personība, sabiedrisks un dzīves gudrs. Tā kā viņš komandā ir arī gados visvecākais, domāju, ka ir un būs labs piemērs pārējiem komandas biedriem," "Ventspils" mājaslapā citēts komandas galvenais Agris Galvanovskis.

Jau vasarā, kad amerikānis tikko bija ieradies, Galvanovskis uzsvēra - neraksturīgi saviem tautiešiem, Petvejs bija labā fiziskajā gatavībā, gatavs bez garas iešūpošanās ķerties pie darba, un ar īstu armijnieka disciplīnu visā, ko dara. Tomēr bažas radīja nenoteiktība pēc pēdas lūzuma, kura dēļ basketbolists izlaida visu pagājušo sezonu.

Par otru uz pārbaudes laiku paņemto ārzemnieku Toniju Kērtisu Lī kluba treneris izteicās daudz kritiskāk. "Tonijs Lī ieradās absolūti negatavs un bija pārāk maz laika, lai viņu iespēlētu. Mēs esam atvadījušies no Lī, lai viņam veicas citos klubos."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!